Tatvan in deutscher Sprache  Tatvan in english language  Tatvan en langue française  Татван  на русском языке
Radyo 13'ü Dinle
Hava Durumu
Döviz Kurları
Site Saati
Atasözleri
Deryê xwe bıgır ciranê xwe sız dernex. - Kapını kapa, komşunu hırsız çıkarma.
Resim Galerisi
Resim Galerisi
Xerzît
Xerzît (Koyluca) Köyü Resimleri
Arama
 
Web Sitemizde Ara
Şu an bulunduğun kategori:  Anasayfa » Haberler»Tatvan Genel
ÖSS İl Birincisi Oldu Ama Bir Tebrik Edeni Bile Yok
ÖSS İl Birincisi Oldu Ama Bir Tebrik Edeni Bile Yok Öğrenci Seçme Sınavı’nda (ÖSS) 378,00 puan alarak, Türkiye 180’incisi olan ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazananan Bitlis 1.si Dicle Ayaz, ilgisizlikten yakınarak, yetkililerin kendisini tebrik dahi etmediğini belirtti.Tatvan'da ikamet eden Nurullah Eren Anadolu Öğretmen Lisesi mezunu Dicle Ayaz, düzenlenen ÖSS’de Türkçe-Matematik alanında 378,00 puan alarak il birincisi oldu. Yakaladığı başarının kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Ayaz, fakat yetkililerin duruma duyarsız kalmasından üzüntü duyduğunu ifade  etti.


"BİR TEBRİK EDENİ BİLE YOK"

Yetkililerin kendisini tebrik dahi etmediğini anlatan Ayaz, özellikle Vali,Kaymakam ve kendiside bir eğitimci olan Tatvan Belediye Başkanı Abdullah  Ok'tan bir telefon dahi gelmemesinin kendisini çok üzdüğünü söyledi. Vali Nurettin Yılmaz’ın sınav öncesi bir okula düzenlediği ziyarette ÖSS’de başarılı  olacak öğrencilere bazı sözler verdiğini hatırlatan Ayaz, yetkililerden maddi anlamda hiçbir beklentisinin olmadığını ifade ederek “Sonuçta ortada elde  edilmiş bir başarı var ve siz bu başarının karşısında kayıtsız kalıyorsunuz. Sonra da bu insanlardan il için bir şeyler yapmasını, bir başarı elde etmesini  bekliyorsanız. Siz bu başarılara sahip çıkmazsanız, yenilerini nasıl isteyebilirsiniz ki? Ülkemizde Kız öğrencilerinin okutulması için yoğun bir çalışma var  ama bir kız olarak gösterdiğim bu başarıyı tebrik eden dahi yok.Tabi bu durum beni yıldıracak değil. Kendim, ailem ve ilçem için elimden geleni bundan sonra da yapmaya devam edeceğim” dedi.


Cihan Kaplan/Tatvan.Net

YazdırYazdır | 21-08-2009, 02:41:00 | Jahr | 3157 x defa okundu
   
İlgili Galeriler

İlgili link


Yorum
İlk 1 2 3 4 » Son
.
Tatvan da su an sn. kaymakamımızın maddi durumu düşük bir cok öğrencinin dersaneye gitmesini sağladığınıda hatırlatırım.''Yazıyorsanız bir bilgiye ya da belgeye dayandırarak yazın:Sayın kaymakamımızada ayrıca(tşkler)''
13-12-2009, 20:18:22 | misafir
bi dk
Arkadaşlar ben geçen sene öğretmenlik yapıyordum ve ben tatvanlıyım sayın kaymakamımızın Tatvan da eğitime cok değer verdiğine şahidim lütfen bilip bilmeden yazmayalım
13-12-2009, 20:12:45 | misafir
tebrik ederim
büyükler vurgunculuktan seni tebrik etmeye vakit bulamamıştır dicle cim :)
08-12-2009, 11:58:20 | misafir
UMARIM KAYMAKAM BEY BUNU OKUR.
EĞER O KARDEŞİMİZ BİREY DERSANESİ YERİNE FETHULLAHÇILARIN FEM DERSANESİNDEN MEZUN olsaydı o zaman görürdük sayın kaymakam nasıl tebrik ediyor.bu çifte standarttan vaz geç sayın kaymakam.SİZ TATVAN'IN KAYMAKAMISINIZ YANDAŞLARININIZIN DEĞİL.
17-11-2009, 14:03:44 | misafir
SİYASİ ZİHNİYET BU OLURSA....
DİCLE SENİ ARAMASINI İSTEDİĞİN TATVANLI İDARECİLER SENİ KUTLARLARSA KENDİLERİNE REKLAM GELMİYORKİ.ONLAR REKLAM SEVEN KIRAVATLILAR.BİRDE AYAZ OLMAN AYRI BİR SEBEP.BU BİRAZ DERİN BİR KONU.YANİ ANLAYACAĞIN SİYASİ BİR KONU.AMA SENİN AVUKAT OLMANI ENGELLEYEMEYECEKLER O DA AYRI BİR KONU.
28-10-2009, 14:43:05 | misafir
oto
arkadaşlar benım dicleyyii bulamam lazım nasıl ulaşabilrim ben ank deyhim eğer okudysan ekle msn mi hacettepeli_13@hotmail.com
24-10-2009, 03:05:06 | misafir
dicleye selam
slaw dicle ez gelek kefxeş bum jı ber qo te bölümeki rınd ayi...umarım iyi bir hukukçu olursun adaletsiz düzene karşı...güzel bir yerde güzel bir bölümü güzel insanlar için okuyacaksın,bir kadın olarak kendinle gurur duymalısın
.
22-10-2009, 13:42:21 | misafir
abartı
arkadaşım ham puana bakacan bende ham puanda 272 çıkardım.ailem bile beni tebrik etmedi.hemde atatürk lisesi mezunuyum .dicle arkadaş anlaşılan işi şowa dökmüş
22-10-2009, 13:09:32 | misafir
aaaaaaaaaa
bencede kız haklı ayıp yanı insan bi burs felan bağlar başarısınn karşılığı tatvanın adını duyurdu sonuçta
16-10-2009, 12:03:30 | misafir
......
say1 ham:278 ea1 ham:276 ilde yazıkki ek puanımız olmadıgı için fazla bir galeyan olmadı bunun gibi... okuldan gelen puanım bu arada 56 :)
ben hiç kimseyi umrusamadım ki yakınayım.... bu arada ekle birlikte verilen puan istediği kadar şişirilsin öğretmenlikten başka gideri yok bu puanın :)
06-10-2009, 17:31:43 | misafir
dicle ayaz
tebrık ediyum DİCLE AYAZ'ı ama herseyı devletden beklemeyın kardesımmm
27-09-2009, 23:37:31 | misafir
gurur verici
ben debir  tatvanlı olarak öncelikle seni tebrik eder başarıların devamını dileri. yapmış olduğun başarı gurur verici.inşallah devamı gelir.
23-09-2009, 22:51:48 | misafir
ayıp oluyo
bazı arkadaşlar  hitap şekillerine dikkat etsin lütfen. DİCLE DENEN KIZ da ne demek oluyo... CANER ARKADAŞIN(( CANER DENEN ÇOCUK DEMİYORUM)) yorumunu yazan kişinin seviyesi de bu kadar işte
15-09-2009, 22:05:44 | misafir
aaaaaa
dicle arkadaşın ham kaç aldığını merak edenler varmışburdan duyuralım hemen ea2de ham 276 puan aldı var mı ötesi kardeşim:)
15-09-2009, 20:48:33 | misafir
yanlışlık var
burada bi yanlışı düzeltmek istiyorum dicle ARKADAŞIMIZ TÜRKİYE 180İNCİSİ DEĞİL 108İNCİSİ OLDU:)
15-09-2009, 20:46:11 | misafir


| Anasayfa | Firma Rehberi | Ziyaretçi Defteri | Chat | Dosyalar | Linkler | Tavsiye Et | Site Kuralları | Yardım | Site Haritası |

All Rights Reserved © 2005-2009 Tatvan.Net.